Euromed Estetik El

gençleştirmeHyaluronic asid ile El Gençleştirme

Modern yaşamla birlikte ellerde daha fazla görünmeye ve etkin olmaya başladı. Ellerini sürekli arkasına, cebine saklayan biri mi sizi etkiler yoksa ellerini son derece güvenle kullanan, hatta anlatımda ellerden faydalanan biri mi? Artık ellerin önemini kavramanın zamanı geldi de geçti bile. Sadece görüntüsel değil bu kadar işlevselde olan bir alanın güzelliği, bakımı da elbette önemlidir.

Yüzümüz kadar yaşımızı ele veren bir diğer önemli organlarımızdır ellerimiz. Seneler geçtikçe deri incelir, deri altı doku ve yağları azalır sonuçta lekelenmeler artık kalıcı hale gelmeye başlar. Hele ki kışın soğuk ve kurutucu etkisiyle kırışıklıklarımız gözümüze daha da batmaya başlar.
El gençleştirme işlemleri ellerinde yaşlanma belirtileri olan tüm hastalara yapılabilir.

Yaşla beraber ellerde oluşan değişiklikler şunlardır:

Cilt altı dokusunun kaybı: Cilt altındaki yağ dokusunun kaybına bağlı olarak el sırtındaki cilt bollaşır ve kırışır, damarlar ve kemikler belirginleşir.
Ciltte incelme ve yıpranma: Cilt kurur, kırışır ve incelir, parşömen kağıdı gibi kolayca yırtılabilecek bir hale gelir.
Ciltte lekelenmeler: El sırtında yaşlılık lekeleri de denilen kahverengi, kırmızı lekeler oluşur. Bunlar güneş hasarına bağlı oluşur ve bir kısmı deri kanserine dönüşme riski taşır.

El Gençleştirme

Yüz güzelliği ve gençleştirmede çok aşama kaydedilse de eller söz konusu olduğunda ileri yaş için en büyük sorunlardan biridir yaşlı görünüm.

Ama yeni yöntemler, bu konuda da hastaların imdadına yetişiyor. Enjeksiyonu uzun, kalıcı etkisi olan Hyaluronik Asit ile dolgudan faydalanılabilir; lazer, BBL teknikleri ile de lekeler yok edilebilir, sıkılaştırma elde edilebilir.

Ellerde hepsi birlikte kombine kullanılabilir. Derinin incelmesi, lekeler, sıkılaştırma anlamında iyi sonuçlar verir.

Leave a reply

Translate »
Whatsapp'ı aç
1
Alanya Euromed Estetik Saç Ekim
Merhaba ! Size nasıl yardımcı olabiliriz?